1. Sınıf Öğrencilerimiz Okuma Sevincini Kırmızı Kurdela Takma Töreni İle Kutladılar

2015- 2016 eğitim öğretim yılında 1.sınıfa başlayan miniklerimiz zorlu bir maratonun ardından, okuma - yazmaya geçmenin sevincini geleneksel kırmızı kurdela takma töreni ile kutladılar.

21.01.2016 1369

Sınıf öğretmenleri Ezgi Koçak , yaptığı kısa konuşmasında; sene başından bu yana çok çalışan öğrencilerinin azim ve çabaları ve velilerinin de desteği ile, başarıya dönüştüğünü söyledi. Tüm öğrenci velilerine, mesai arkadaşlarına ve okul idaresine başta okul müdürü Fatih Tıraş olmak üzere  desteklerinden ötürü teşekkür etti. Öğrencilerine başarılarınn devamını diledi.   Okumayı öğrenmenin nişanesini yakalarında taşıyan  miniklerin sevinci görülmeye değerdi.