İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Kocagöz Okulumuzda Eba Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

6 Ocak2016 Çarşamba günü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Kocagöz okulumuzu ziyaret ederek  Eğitim Bilişim Ağı(EBA)´nın kullanımıyla alakalı bilgiler verdi.

10.01.2016 1006

Eğitim Bilişim Ağı(EBA)´yı aktif olarak kullanan okulumuzun tüm öğretmenlerine teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, EBA´nın eğitim-öğretim sürecinde bilişim teknolojisi donanımlarını kullanarak etkin materyaller kullanmanız amacıyla Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından tasarlanan Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platform olduğunu söyledi.

Öğretmenler odasında yapılan bilgilendirmede Eğitim Bilişim Ağı(EBA)´nın ne olduğunu, kimler tarafından nasıl ve ne amaçla kullanıldığını, içerisinde nelerin olduğu anlatıldı. Öğretmenlerimizin merek ettiği sorular cevaplandı.