Yelten Dallar İlkokulu

Vizyon: 21. Yüzyılda çağdaş yaşama ayak uydurabilen, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, bilim ve sanat dallarında başarılara ulaşabilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizi bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken; onları anadilinde başarılı, yabancı dilde yetkin, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, edebiyat, sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, tarihsel bilince sahip ve toplumsal duyarlılığı gelişmiş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ulusal ve evrensel yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:40 Giriş 14:30 Çıkış
Yabancı Dil: 1 İngilizce öğretmeni ile eğitim - öğretim devam etmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: 4 Sınıf Öğretmeni, 2 Anasınıfı şubesi ve öğretmeni,1 İngilizce Öğretmeni ile eğitim - öğretim çalışmalarımız devam etmektedir.

Telefon - 0242 651 3001

WEB - https://yeltenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yelten Mahallesi Yunus Emre Cad. No34 Korkuteli/ANTALYA

Adres - Yelten Mahallesi Yunus Emre Cad. No34 Korkuteli/ANTALYA

Ulaşım İlçeye minibüslerle ulaşılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Antalya Merkeze 83 km, İlçe Merkezine 23 Km uzaklıktadır.